Üzülmez’de madenci kurban kesti

Üzülmez’de madenci kurban kesti

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi Asma İşletmesi’nde çalışan maden işçileri yeni açılan üretim ayağında kazasız belasız üretim yapmak dileği ile kurban kesti

Sabah 08-16 vardiyası öncesinde düzenlenen kurban kesim törenine; Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, TTK Üzülmez Müessese Müdürü Murat Köseoğlu ve Müessese Yöneticileri, GMİS Üzülmez Şube Yöneticileri ve maden işçileri katıldı.Asma İşletmesi 3. Üretim ocağında Çay Ocakta açılan üretim ayağı için düzenlenen törende Hocalar tarafından Kuran okunmasının ardından söylenen ilahiler eşliğinde kurban kesimi gerçekleştirildi.

ZONGULDAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN