Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar

Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar

Zonguldak’da yapılan Yıldızlar bay-bayan İl Şampiyonsında alanında birinci 47 kg Zeynep Sıla Ay, birinci 55 Kg Livanur Tiryakioğlu, +59Kg Zeynep Akça birinci oldu

11-16 Ağustos’ta yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.Ümitler İş Şampiyonasına 53Kg Semanur Çıvak birinci olurken, 67 Kg Sedanur Çıvak birinci oldu. 6-10 Ağustos’ta yapılacak olan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılacakları belli oldu. Çaycuma Toga Spor Kulübü Başkanı ve antrenör Kadir Bölükçü; "Hedefim Türkiye Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar alıp milli takıma sporcu göndermek. Çaycuma’da 2013 yılında başladığımız bu yolda başarılı bir şekilde hedeflerimize ilerliyoruz, bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Hakan Yüksel ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Şendoğan Kaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

ZONGULDAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN