Derbinin hakemi belli oldu! Dev maçı o hakem yönetecek...

Derbinin hakemi belli oldu! Dev maçı o hakem yönetecek...

Süper Lig'in lideri Galatasaray, pazar akşamı evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev derbiyi yönetecek hakem resmen açıklandı.

Trendyol Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında pazar akşamı Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Dev maçı hangi hakemin yöneteceği resmen açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, haftanın maçlarında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Haftanın dev maçı olan Galatasaray- Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem belli oldu.

Trendyol Süper Lig’de pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek olan FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, kariyerinde 2. kez bu derbide düdük çalacak.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe pazar günü saat 19.00’da RAMS Park’ta karşılaşacak. Bu önemli müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Süleyman Özay yapacak. Maçın 4. hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.Arda Kardeşler Kimdir? Hangi Takımı Tutuyor! - Hayat Gazetesi Ordu

Kardeşler, bu maçla birlikte kariyerinde ikinci kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde düdük çalacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan derbi başladığı gibi 0-0 sona ermişti.
Kardeşler, daha önce 8 Mayıs 2022 tarihinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Dolmabahçe’deki derbiyi de yönetti ve mücadele 1-1 berabere tamamlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN