ABD'de dehşete düşüren olay: Polisler arama için gittikleri evde öldürüldü

ABD'de dehşete düşüren olay: Polisler arama için gittikleri evde öldürüldü

ABD'de arama yapmak için gittikleri bir evde silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü hayatını kaybetti, 4'ü de yaralandı. Bir yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Charlotte Polis Şefi Johnny Jennings, bunun şehrin tarihindeki en kötü olaylardan biri olduğunu söyledi.

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinin Charlotte kentinde akşam saatlerinde mahkeme kararıyla bir eve arama yapmaya giden polisler silahlı saldırıya uğradı.

Charlotte Polis Şefi Johnny Jennings, olayla ilgili yaptığı açıklamada, bir suça karışan şüphelinin bulunduğu eve arama yapmak üzere girerken polislere tüfekle ateş açıldığını bildirdi. Jennings, polislerin de ateşe karşılık verdiğini anlattı.

Jennings saldırıda 4 polisin hayatını kaybettiğini, 4'ünün yaralandığını, bir yaralının durumunun ağır olduğunu söyledi.

'TARİHİMİZDEKİ EN KÖTÜ OLAYLARDAN'

Şüphelinin de olay yerinde vurularak öldüğünü belirten Jennings, bunun Charlotte tarihindeki en kötü olaylardan biri olduğunu, soruşturmanın derinleştirilerek süreceğini kaydetti.

Öte yandan Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın olayla ilgili olarak bilgilendirildiğini ve Biden'ın gelişmeleri yakından takip ettiğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN