İsrail polisini bıçaklayan Türk öldürüldü

İsrail polisini bıçaklayan Türk öldürüldü

Bir Türk vatandaşı, Kudüs'te İsrail'in sınır polisini bıçakladı. Şahıs, saldırının ardından İsrail polisince öldürüldü. Vücudunun üst kısmından yaralanan polis memurunun durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Türkiye'den İsrail'e giden bir Türk vatandaşı, Kudüs'te sınır güvenliğini sağlayan polislerden birini bıçakladı. İsrail polisinin ateş açmasıyla Türk vatandaşı hayatını kaybetti.

Vücudunun üst kısmından yaralanan polis memurunun durumunun iyi olduğu belirtilirken, saldırı girişiminde bulunan kişinin ise 34 yaşında olduğu bildirildi.

KALDIĞI OTELE BASKIN

İsrail polisinden yapılan açıklamada, “Eski Şehir bölgesinde es-Sahire (Herod) Kapısı bölgesinde yerel saatle 12:30 sularında bir kişinin polise bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu, polislerin şüpheli kişiyi ateş açarak etkisiz hale getirdiği ve saldırganda bir bıçak bulunduğu” ifadelerine yer verildi.

İsrail polisi, saldırıda bulunan kişinin kaldığı Doğu Kudüs'teki otele baskın düzenlerken olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğünü açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN