Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kilis dikkat! Uzman isim üstüne basa basa uyardı: Nefes bile aldırmayacak, durum çok kötü

Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kilis dikkat! Uzman isim üstüne basa basa uyardı: Nefes bile aldırmayacak, durum çok kötü

Son dakika haberi: Yeni hafta ile birlikte hava sıcaklıkları Marmara bölgesinde hızla düşmeye başladı. Yağışlar havalar etkisini sürdürmeye devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Prof. Dr. Orhan Şen üstüne basa basa uyardı. Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kilis dikkat! Nefes bile aldırmayacak, durum çok kötü. O tarihlerde sakın dışarı çıkmayın.

Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kilis dikkat! Beklenmedik bir son dakika uyarısı yapıldı. Prof. Dr. Orhan Şen üstüne basa basa uyardı. O tarihte sakın dışarı Nefes bile aldırmayacak, durum çok kötü çıkmayın.

UZMAN İSİMDEN KORKUTAN UYARI: HEMEN ÖNLEM ALIN

Güncel hava durumuyla ilgili sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kilis'te yaşayan vatandaşları tek tek uyardı. Suriye üzerinden çöl tozu geliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına alacak.

yeni-proje-2024-05-01t105820-431.jpg

NEFES BİLE ALDIRMIYOR! SAĞLIKSIZ SEVİYEYE ULAŞTI

Orhan Şen, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kilis'te havanın kötü olduğunu ve sağlıksız seviyeye ulaştığını belirtti. Yağmur, çamur şeklinde yağarken maskesiz dolaşılmamalı uyarısı yapıldı.

İşte Prof. Dr. Orhan Şen'in o paylaşımı;

yeni-proje-2024-05-01t105804-281.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN