İki motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 çocuk öldü, 1'i ağır 3 çocuk yaralandı

İki motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 çocuk öldü, 1'i ağır 3 çocuk yaralandı

Yalova'da iki motosiklet kafa kafaya çapıştı. Meydana gelen feci kazada Özkan K. (17) hayatını kaybederken Caner A. (16), Umut Ç. (15) ile Alperen D. (15) yaralandı. Yoğun bakıma alınan yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Laledere köy yolunda feci bir kaza meydana geldi. Sürücüleri henüz öğrenilemeyen plakasız 2 motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosikletlerdeki 4 kişi düşerek savruldu.

9161957.jpg

İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

9161959.jpg

1 ÇOCUK ÖLDÜ, 3 ÇOCUK YARALANDI

Kazada Özkan K. (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Caner A. (16), Umut Ç. (15) ile Alperen D. (15) ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

9161960.jpg

BİRİNİN SAĞLIK DURUMU AĞIR

Hayatını kaybeden Özkan K.'nin cansız bedeni aynı hastanenin morguna gönderilirken yoğun bakıma alınan yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

9161961.jpg

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN