Ne kenger ne Akgünlük sakızı! Sağlıktan kozmetiğe kadar kullanılmadığı alan yok: O sakız sonunda tescillendi

Ne kenger ne Akgünlük sakızı! Sağlıktan kozmetiğe kadar kullanılmadığı alan yok: O sakız sonunda tescillendi

Ne kenger ne Akgünlük sakızı! Sağlıktan kozmetiğe kadar kullanılan ve İzmir’in Çeşme ilçesinde yetişen o sakız sonunda tescillendi. İşte, Türkiye’nin yeni tescilli sakızı…

Çeşme Kaymakamlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün, Türk Patent ve Marka Kurumu’na yaptığı başvuru kabul oldu. Başvurunun kabulü sonrasında o sakız resmen tescillendi…

SIRADA AB TESCİLİ İÇİN BAŞVURU VAR

Çeşme Kaymakamlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Türk Patent ve Marka Kurumu’na “Çeşme damla sakızı” için yapılan tescil başvuru kabul edildi ve Çeşme damla sakızı resmen tescillendi.

cesme-damla-sakizi-tescillendi.jpg

Dünya pazarında mastika olarak bilinen, gıda, sağlık ve kozmetik gibi alanlarda kullanılan damla sakızı için şimdi de Avrupa Birliği’nden (AB) işaret tescili almak için başvuru yapılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN