Takıntılı aşıktan korkunç plan! Dinamit görünümlü düzenek kurdu

Takıntılı aşıktan korkunç plan! Dinamit görünümlü düzenek kurdu

Zonguldak'ta 24 yaşındaki Batuhan Y.'nin, eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına dinamit görünümlü bir düzenek kurduğu ortaya çıktı. Korkunç plan, Batuhan Y.'nin babasının aracının yağ kaçırdığını fark edip tamir için Kışla Sanayi Sitesi'ne götürmesiyle açığa çıktı.

Zonguldak'ta sanayi sitesinde aracın altına yerleştirilmiş dinamit görünümlü düzeneği fark eden usta, durumu önce araç sahibine, ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, düzeneği inceledikten sonra bomba imha uzmanı ekiplerinde patlattı.

Patlama sonrası yapılan incelemede dinamit görünümlü düzeneğin üç adet torpilden oluştuğu ve sabitlemek için ilaç kutusu kullanıldığı tespit edildi. Torpillerin aracın alt kısmından gelen ısıyla patlatılmasının amaçlandığı ortaya çıktı.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Batuhan Y.'nin ifadesine başvurdu. Batuhan Y. böyle bir düzeneğin eski kız arkadaşının eski erkek arkadaşı Serdar E. tarafından yapılabileceğini düşündüğünü söyledi.

İfadesine başvurulan Rabia S. Serdar E.'nin kendisini sürekli tehdit ettiğini, fiziki takip yaptığını ve ayrılmalarını takıntı haline getirdiğini anlattı. Rabia S. Serdar E.'nin akrabalarının da araçlarına zarar verdiğini öne sürdü.

Polis, Serdar E.'yi gözaltına aldı. Serdar E.'nin yapılan üst aramasında eski kız arkadaşı Rabia S.'nin evine ait otoparka girişlerin yer aldığı bir kroki bulundu.

Ekipler, krokiye el koyarken Serdar E.nin emniyetteki işlemlerinin ardından halkı tedirginliğe sürüklemek, terör suçlamalarının da yer aldığı 6 ayrı suçtan adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN