Bahar’ın o sahnesinin kamera arkası geldi! Çok merak edilmişti, Demet Evgar paylaştı

Her bölümüyle reyting rekorları kıran Bahar’ın 10. bölümünde en çok konuşulan sahnenin kamera arkası geldi! İzleyiciler arasında uzun süre gündem olan sahnenin kamera arkası merak ediliyordu. Demet Evgar paylaştı, işte o anlar...

Her bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaran dizi Bahar’ın 10. bölümü bir günde 10 milyonun üstünde izlenmişti. Dizide en sevilen sahnelerden birinin kamera arkası geldi.

Dizideki Bahar karakterinin, Timur ile Rengin’i birlikte gördüğü anların olduğu sahne, izleyiciler tarafından çok konuşulmuştu. Usta oyuncu Demet Evgar, Bahar dizisindeki bu çok konuşulan sahnenin kamera arkasını hayranlarıyla paylaştı.

Demet Evgar, Bahar karakterine can verdiği dizi setinden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda, Bahar karakterinin Timur ile Rengin’i birlikte gördüğü o anın kamera arkası görüntüsü yer aldı.

İzleyiciler tarafından merakla beklenen bu sahnenin kamera arkası görüntüsü, Demet Evgar hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Evgar'ın paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir