Buse Meral ve Aras Bulut İynemli aşkından itiraf geldi! Sosyal medya bu aşkla yankılanıyordu: “Her şey çok keyifli…”

Buse Meral ve Aras Bulut İynemli aşkından itiraf geldi! Sosyal medya bu aşkla yankılanıyordu: “Her şey çok keyifli…”

Magazin gündemini sarsan aşk iddiasına ilişkin ilk gelişme yaşandı. Sosyal medya Aras Bulut İynemli ve Buse Meral aşkıyla çalkalanıyordu. Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi. İşte detaylar…

Bir süre önce magazin gündemine bomba gibi sallayan bir aşk iddiası ortaya atılmıştı. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ve meslektaşı Buse Meral arasında çıkan bu iddialar taraflardan birinin itirafıyla kesinleşti. Şimdilerde Gaddar dizisinde oynayan Buse Meral, verdiği bir röportajda ilişkisine dair ilk defa açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar…

yeni-proje-1-003.jpg

“HER ŞEY ÇOK KEYİFLİ” DİYEREK İTİRAF ETTİ

Now TV’de yayınlanan Gaddar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Buse Meral, verdiği bir röportajda ilişkisine dair ilk kez konuştu. Cadı filmindeki rol arkadaşı Furkan Andıç ile gazeteci Birsen Altuntaş'a röportaj veren Buse Meral, samimi itiraflarda bulundu.

yeni-proje-2-003.jpg

Birsen Altuntaş’ın Çeşme'de yakınlaştığı Aras Bulut İynemli ile arkadaşlığı aşka dönen oyuncu, "Aşk hayatında nasıl bir dönem yaşıyorsun?" sorusuna "Güzel, her şey çok keyifli şu an… Mutluyum" cevabını verdi.

Özel hayatının işlerinin önüne geçmesini istemediğini belirten ünlü oyuncu ilişkisine ilişkin daha fazla açıklama yapmaktan kaçındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN