Geri bildirime açık olun! Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 30 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu

Geri bildirime açık olun! Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 30 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu

Oluşturduğunuz bir plan hakkında herhangi birinin önerilerini gerçekten dinliyor musunuz? Yoksa o kişinin size katacağı bir şey olmadığından o kadar eminsiniz ki, öneriyi duymazdan geliyor ya da başınızı sallayıp dinlemeden yolunuza devam mı ediyorsunuz? Mükemmel bir plan yaptığınızı düşünseniz bile, sadece ne yaptığınıza dair daha geniş bir fikre sahip olmak için bile olsa, başka fikirleri ve bakış açılarını duymak değerli olabilir.

30 NİSAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Uzun zamandır arzu ettiğiniz bir alanda başarı arayışınızda bir aşamaya gelmiş olabilirsiniz. Muhtemelen işler oldukça hızlı ilerliyordu ve bu da size ilham ve motivasyon sağlıyordu, ancak şimdi bir engel ya da duraksama olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Bunun nedeni bir hayal kırıklığı, bir gecikme veya bir çatışma olabilir, ancak nedeni ne olursa olsun, sizi daha az heyecanlı hissettiriyor. Bunu kararlılıkla aşmanız gerekir, çünkü bunu yaptığınızda ivmeniz yeniden artmaya başlayacaktır. Bu düşünce hedef noktanız olsun.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Oluşturduğunuz bir plan hakkında herhangi birinin önerilerini gerçekten dinliyor musunuz? Yoksa o kişinin size katacağı bir şey olmadığından o kadar eminsiniz ki, öneriyi duymazdan geliyor ya da başınızı sallayıp dinlemeden yolunuza devam mı ediyorsunuz? Mükemmel bir plan yaptığınızı düşünseniz bile, sadece ne yaptığınıza dair daha geniş bir fikre sahip olmak için bile olsa, başka fikirleri ve bakış açılarını duymak değerli olabilir. Her şeyi bildiğini düşünen biri genellikle çok şey kaçırır. Geri bildirime açık olun.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakında alacağınız bir teklif, açık fikirli olmanızı gerektirecektir. Çünkü bu muhtemelen planlamadığınız bir şey - bir olasılık olarak radarınızda bile olmayan bir şey. Öyle olsa bile, bu en azından göz önünde bulundurmanız gereken bir şey olmadığı anlamına gelmez. Bu teklif finansal bir fırsatla, yeni bir işle ya da bir arkadaşınızın tanışmanız gerektiğini düşündüğü biriyle tanışmanızı sağlamakla ilgili olabilir. Olasılıklara açık olun ki gerçekten harika bir şey keşfedebilesiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yakın zamanda büyük bir tutku ve heyecanla yeni bir projeye başladınız. Bunun sizin için gerçekten harika bir şey olacağını ve sonuçlarının harika olabileceğini görebiliyordunuz. Güçlü bir şekilde devam ettiniz, ancak şimdi işin özüne indiğinizde, hırsınızı ve ilginizi kaybediyor olabilirsiniz. Bunun nedeni, bunun neden ilk düşündüğünüz kadar harika veya başarılı olmayacağına dair gerekçeler üretmeye başlamanızdır. Bu senaryoların her ikisi de şu anda mevcut, ancak beslemeniz gereken tek bir senaryo var - ilki. Devam edin, başlangıçtaki tutkunuz ve heyecanınızla hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Finansal beklentileriniz son günlerde önemli ölçüde iyileşmemiş olabilir, ancak bunun mümkün olduğunu hissedebiliyorsunuz. Henüz yaklaşan bir fırsatı göremiyor ya da banka hesabınızdaki bakiyenin arttığını göremiyor olsanız da, kendinizi çok umutlu hissediyorsunuz. Bu hissi sorgulamayın. Bunun sadece hüsnükuruntu olduğu düşüncesine kapılmayın. Bunun yerine, bu umudu gerçekleştirmenin yollarını bulun. Bunu yaparsanız, bu sizin realiteniz haline gelecektir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

"Kolay lokma" olarak tanımlanan bir kişi, başkalarının mücadele etmeden kendisini ezip geçmesine izin veren bir kişidir. Kendilerinden faydalanılmasına izin verirler ve bu onları mutsuz etse de sürekli olarak buna katlanırlar. Kolay lokma değilsiniz ama çok hoşgörülü bir ruha sahipsiniz. Şüpheye yer bırakmamaya ve başkalarına size davranılmasını istediğiniz gibi davranmaya çalışan birisiniz. Ancak, bir sınırınız var. Son zamanlarda biri bu sınırı aşmış olabilir. Bunu, kolay lokma olmadığınızı belli edecek şekilde halletmeniz gerekiyor.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Lucinda Williams "Joy" adlı şarkısında şöyle diyordu: "Neşemi elimden aldın. Onu geri istiyorum." Bu dizeleri bu hafta düsturunuz haline getirmelisiniz. Birisi - ya da belki de birileri - neşenizi çalıyor. Bu neşesizlik öyle bir noktaya gelmiş olabilir ki, duygularınızın dibe vurmasına neden olmaya başlamış olabilir. Buna daha fazla katlanamazsınız. Mutluluğunuzu çalan her ne oluyorsa, buna hemen bir son vermeniz gerekir. Unutmayın ki mutluluk sizin doğuştan gelen hakkınız!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Büyük bir projede biriyle ortaklık yapmaya hazır olabilirsiniz ve bunu yapmak için kendinize sıkı bir son tarih vermiş olabilirsiniz. Bu nedenle, sırf teslim tarihinize yetişmek için birini işe almaya çok hevesli olabilirsiniz. Şansınız yaver gitse de, bu akıllıca bir seçim yöntemi değildir. Zaman ayırıp ilişkinizde neler yaşayacağınızı ve bir ortaklıkta nelere katlanmak zorunda kalacağınızı düşünün. Doğru kişi karşınıza çıkana kadar bekleyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Özel hayatınızdaki biri eski bir tartışmayı yeniden canlandırdı. Bu konuyu bir süre önce kapattığınızı düşünmüştünüz, bu yüzden bir kez daha çirkin yüzünü gösterdiğini görmek oldukça hayal kırıklığı yarattı. Tüm bunları tekrar yaşamak zorunda mısınız yoksa buna bir son vermenin bir yolu var mı? Muhtemelen bunu yapabilirsiniz, ancak sorun gerçekten çözülmezse bu sadece geçici bir önlem olacaktır. Başka bir kişinin bu konuda söyleyeceklerini gerçekten dinlemek için biraz zaman ayırın. Gerçekten üzerinde çalışılması gereken bazı hususlar olabilir ve bu, konuya dahil olan herkes için iyi olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Ünlü Amerikalı aktör James Earl Jones, son derece etkileyici ve fark yaratıyor. Zengin ses tonu ve dramatik konuşma tarzı büyüleyici. Böyle bir yetenek çok etkili olabilir. Sizin de yetenekleriniz var. Ne olduklarını biliyorsunuz. Şu anda sizin için gerçekten doğru gitmesi gereken bir görüşme veya müzakere konusunda endişeli olabilirsiniz. En özel yeteneklerinizden birini kullanırsanız, bunun istediğiniz şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Bu konuda utangaç olmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Şu anda biriyle gerçeği paylaşmak için çok istekli olabilirsiniz, ancak bu bilgiyi paylaşmak istediğiniz kişi bunu duymaya hazır olmayabilir. Onun iyiliği için bu bilgiyi yine de ona vermeli misiniz? Yoksa doğru anı mı beklemelisiniz - nihayet dinlemeye hazır oldukları zamanı? Beklemek en iyisi olacaktır çünkü böylece bu bilgi daha çabuk yerleşecek ve kabul edilme olasılığı daha yüksek olacaktır. Sabırlı olun.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İnsanları okumakta ustasınız. Yeni biriyle tanıştığınızda, genellikle onun kim ve ne olduğu hakkında hemen bir fikir edinirsiniz. Onu nazik, kaba, dürüst, sahtekâr vb. olarak algılayabilirsiniz. Algınız - sezgileriniz - genellikle çok isabetlidir. Yine de, sizin sezgisel yeteneklerinizi taşımayan diğer insanların sizi dinlemesini bekleyemezsiniz. Sorun değil. Mevcut bir değerlendirmeyle, düşüncelerinizi şimdilik kendinize saklamaya çalışın ve başkalarının gerçeği kendileri keşfetmesine izin verin. Bir şüpheci en iyi bu şekilde ikna edilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN