Hazal Kaya'dan cesaret isteyen kare! Lise yıllarından bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti"

Hazal Kaya'dan cesaret isteyen kare! Lise yıllarından bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti"

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan cesaret isteyen kare! Lise yıllarından bir fotoğrafı "Ergenliğimin küçük özeti" yorumuyla paylaştı! İşte o kare...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, son zamanlarda hem kariyeri hem de annelik rolü üzerine yaşadığı deneyimleri paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. İki çocuk annesi olan Kaya, katıldığı bir programda sektördeki zorluklarla birlikte çocuklarını büyütmenin de kendisi için zorlu bir denge olduğunu ifade etti.

Kaya'nın hayatında iş ve zorluklarla mücadele etmenin yanı sıra parlak anlar da var. Geçtiğimiz aylarda bir kozmetik markasının yüzü olarak anlaşma imzalayan Kaya, aynı zamanda markanın cilt bakım ve makyaj merkezinin açılışına ev sahipliği yaparak dikkatleri üzerine çekti. Bu anlaşma ile ilgili 6 milyon TL'lik iddialar da gündeme gelmişti.

HAZAL KAYA'NIN LİSE YILLARINA AİT KARESİ

hazal-kaya-1.png

Kaya, sosyal medya hesaplarından eski anılarını canlandırarak da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son olarak lise yıllarına dair bir fotoğrafını paylaşarak "Ergenliğimin küçük bir özeti" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN