Kıvanç Tatlıtuğ'a küstüğü iddia edilmişti: Çağatay Ulusoy'dan şaşırtan yanıt! Hayranları üzülüyordu, ilk kez ortaya çıktı

Dost olmalarıyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un uzun zaman önce birbirlerine küstükleri haberi hayranlarını üzdü. İkilinin hayranları tarafından merak konusu olan soruya Çağatay Ulusoy'dan ilk kez yanıt geldi. İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ, yıllardır birbirlerinin en yakın arkadaşı olarak biliniyor. Fakat iki oyuncunun uzun zamandır küs oldukları öne sürülmüştü.

Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ'un küs oldukları iddiası hakkında, taraflardan ilk açıklama geldi. Önceki gün Armutlu'daki bir mekandan çıkarken görüntülenen Çağatay Ulusoy, iddiayı yalanladı.

ÇAĞATAY ULUSOY İLE KIVANÇ TATLITUĞ KÜS MÜ?

Haberglobal'de yer alan habere göre, Çağatay Ulusoy, "İkimiz de çok aktif sosyal medya kullanan insanlar değiliz. Bizim birbirimizi takip durumumuz olmamıştı zaten. Tabii benim işlerim ve onun işleri... Ardından da çocuğu oldu, o yüzden görüşemiyoruz bu sıralar. Kurt Efe de çok tatlı maşallah" ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğ ise Çağatay Ulusoy ile küs olup olmadıkları sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Bir şeyleri birisi çıkartıyor, konuşmaya gerek bile duymuyorum. Dostluklar Instagram takibiyle mi pekişiyor?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN