Saçını kesip bıyık yapmıştı! Müge Anlı'nın aradığı genç hakkında şok iddia: Farah Zeynep Abdullah detayı şaşırttı

Saçını kesip bıyık yapmıştı! Müge Anlı'nın aradığı genç hakkında şok iddia: Farah Zeynep Abdullah detayı şaşırttı

ATV’nin en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı, yine duyanları şaşkına çeviren bir olayla gündeme geldi. Henüz 15 yaşındaki Kaan’ın evden kaybolmasıyla başlayan olay bambaşka yerlere savruldu. İşte detaylar…

Yıllardır ekranların en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı İle Tatlı Sert akşam her bölümde birbirinden enteresan olayları ekranlara taşımaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Tayfun ve Gamze ismindeki ebeveynler, 15 yaşındaki oğullarını bulmak için Müge Anlı’ya başvuruldu. Kaan çam için yapılan araştırmalar neticesinde 15 yaşındaki Kaan’ın akşam sevgilisini aramak için İstanbul’a geldiği öğrenildi.

yeni-proje-6.jpg

FARAH ZEYNEP ABDULLAH DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Ailesinin tam 8 gündür ulaşamadığı Kaan, sevgilisini bulmak için gittiği İstanbul’da sevgilisinin kim olduğunu soranlara internet üzerinden Farah Zeynep Abdullah'ın resmini göstererek onun sevgilisi olduğunu söylediği öğrenildi.

yeni-proje-7.jpg

Yaşanan bu diyaloglar sonrası görgü tanıkları Kaan’ın akli dengesinin yerinde olmadığını düşünerek yanından ayrıldılar. Nişantaşı ve şişli gibi semtlerde görülen Kaan, etrafta Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisi olduğunu söyleyerek dolaşıyor. Lakin henüz bulunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN