Süperstar açıkladı: Sezen Aksu, Ajda Pekkan'ın stadyum konserine konuk olacak mı?

Süperstar açıkladı: Sezen Aksu, Ajda Pekkan'ın stadyum konserine konuk olacak mı?

Kariyerinde vereceği ilk stadyum konserine hazırlanan süperstar Ajda Pekkan, sahnelere veda eden minik serçe Sezen Aksu ile aynı sahneyi paylaşıp paylaşmayacaklarına ilişkin soruyu yanıtladı. 12 Haziran'da düzenlenecek konser için Sezen Aksu'nun teklifini kabul etmediğini belirten Ajda Pekkan, "Lütfen hadi beraber olalım diyorum, bu konserde de istiyordum. Sezen'i nasıl ikna ederim bilmiyorum." dedi.

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, şimdilerde kariyerindeki ilk stadyum konserine hazırlanıyor. 78 yaşındaki sanatçı, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda büyük bir konsere imza atacak.

1-008.jpg

Konser için aylardır özel bir hazırlık içinde olan Ajda Pekkan'da sahnede 13 sanatçı eşlik edecek.

4-001.jpg

En ucuzu 700 TL, en pahalısı 15 bin TL olan konser biletlerinde protokol bilet ücretleri 22 bin TL'ye kadar çıkıyor.

3-001.jpg

Biletlerin şimdiden yarısının satıldığı konserden Ajda Pekkan'ın 8.5 milyon TL kazanacağı iddia ediliyor.

8.jpg

'SEZEN'İ NASIL İKNA EDERİM BİLMİYORUM'

Aramızda Kalmasın'a konuşan Ajda Pekkan, Sezen Aksu'nun sahnelere veda etme kararıyla ilgili sorulara da yanıt verdi.

21321546.jpg

12 Haziran'daki konsere birlikte çıkma konusunda yakın dostu Sezen Aksu'yu ikna edemediğini ifade eden süperstar, "Sezen sakın bana sahne deme tansiyonum yükseliyor' diyor. O yüzden saygı duyuyorum." dedi.

sezen-aksu-2.jpg

Ajda Pekkan, sözlerine "Lütfen hadi beraber olalım diyorum, bu konserde de istiyordum. Sezen'i nasıl ikna ederim bilmiyorum." diye devam etti.

sezen-aksu.jpg

SEZEN AKSU 2016'DA SAHNELERE VEDA ETMİŞTİ

"Minik Serçe" lakaplı usta sanatçı Sezen Aksu, 2016'da 40 yıllık kariyerini noktaladığını açıklamış ve sahnelere veda etmişti.

sezen-aksu-3.jpg

Aksu, 16 Ocak 2016'da verdiği konserde "40 yılı tamamladık Allah'ın izniyle. Küçücük bir kız gibi düşünüyordum kendimi o zaman, hala öyle hissediyorum ama beden ruha ihanet ediyor" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN