Afrodisias Müze Konserleri tasarruf tedbirleri kapsamında iptal oldu

Afrodisias Müze Konserleri tasarruf tedbirleri kapsamında iptal oldu

Karacasu Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Aydın'ın Karacasu ilçesinde bu yıl yedincisi düzenlenmesi planlanan Afrodisias Müze Konserleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamında iptal edildi.

Aydın'ın Karacasu ilçesinde geçmiş yıllarda düzenlenen Afrodisias Müze Konserleri'nin bu yılki yedincisi, tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi.

Karacasu Kaymakamlığı'ndan 8 Mayıs'ta yapılan paylaşımda, "Kaymakamlığımız himayesinde Afrodisias Müze Müdürlüğü koordinesinde İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları tarafından "VII. Afrodisias Müze Konseri" verilecektir. Tüm vatandaşlarımız davetlidir. 16 Mayıs 2024 Perşembe saat 14:00. Afrodisias Ören yeri" ifadeleri kullanılırken Konserde İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları; Birgül Su Arıç, Özlem Çabuk, Elif Şehir, Lorenzo Arranz, Tamer Peker, Frances Lewelling çeşitli eserleri icra edeceği açıklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN