Başkan Deveciler’den 1 Mayıs mesajı

Başkan Deveciler’den 1 Mayıs mesajı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İşçi ve emekçilerin her daim yanında olduğunu belirten Başkan Deveciler, “1 Mayıs işçilerin, emekçilerin birlik ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulayan en özel kazanımlardan biridir. Bizler için, alın teri ve emek en yüce değerdir. İnsana insan olarak değer veriyor, emeğe ve alın terine saygı duyuyoruz” dedi.

Sözlerine 1 Mayıs ruhunun öneminden bahsederek devam eden Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “1 Mayıs insanca yaşamak için haklı bir baş kaldırışın yıl dönümüdür. Temelleri 1880'li yıllara dayanan, işçilerin günlük çalışma saatleri konusunda küresel ölçekte verdiği mücadeleden doğan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına olanak sağlamıştır.

Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, kaynaklarımızı doğru kullanmak, çalışanlarımıza haklarını eksiksiz verebilmek için kurum olarak çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. İşçilerin hak arayışlarına, iş güvenliği konusundaki gereksinimlerine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek verdik. Emeklerinin karşılığı olan ücret ödemelerini zamanında ve haklarını kendilerine teslim edecek şekilde yaptık ve yapmaya devam etmek de en büyük önceliğimiz olacak.

Bu anlamlı günün; birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyor, Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN