Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’den '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mandalinci mesajında “1 Mayıs, her türlü baskı ve otoriter yönetime karşı dur denilmesini, düşünce ve ifade özgürlüğünün yanında örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılmasını temsil eden bir gündür” ifadelerini kullandı.

“1 Mayıs işçinin, emeğin, dayanışmanın ve alın terinin bayramıdır. Bugün işçi sınıfı haklarının korunmasını, birlik ve beraberliğin güçlenmesini, adaletin ve eşitliğin sağlanmasını, üretim ve üreticinin desteklenmesini, sendikal hak ve özgürlüklerin kullanılmasını, iş yeri güvenliği ve sağlık koşullarının sağlanmasını, her türlü baskı ve otoriter yönetime karşı dur denilmesini, düşünce ve ifade özgürlüğünün yanında örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılmasını temsil eden bir gündür.

Birbirinden değerli emekçi kardeşlerimizin bu zamana kadar gerçekleştirdiği özverili çalışmalar, güler yüz ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bodrum Belediyesi olarak yaptığımız her işin altında emeğinizin imzası var. Hepimiz üretimden gelen bu gücün birer parçasıyız. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızda iş birliği ve dayanışma içinde kalarak eşsiz kentimizi güzelleştirecek ve geliştireceğiz.

Emekçilerimizin haklarının korunduğu, eşitsizliğin ve işsizliğin son bulduğu, sosyal adalet ilkesine daha çok önem verildiği, emekten yana düzenin güçlendiği, savaştan, sömürüden uzak barış ve kardeşlik içinde yaşayacağımız bir dünyayı ellerimizle kuracağız. İşçinin sesinin duyurulması için mücadele veren ve 1 Mayıs’ın işçi bayramı olarak tanınmasını sağlayan emekçi kardeşlerimizi şükranla anıyorum. Tüm emekçilerin dayanışma, mücadele ve alın teri günü kutlu olsun”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN