Kameralı düzenekle kopya çekiyorlardı: Ehliyet sınavında suçüstü yakalandılar

Kameralı düzenekle kopya çekiyorlardı: Ehliyet sınavında suçüstü yakalandılar

Kars'ta ehliyet sınavında görüntü ve ses sistemi düzeneğiyle kopya çeken kursiyer M.D. ile dışarıda ona yardımcı olan T.B. suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezindeki bir okulda ehliyet sınavında usulsüzlük yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti.

Teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basan ekipler düzenek hazırlayan kopya çekenleri suçüstü yakaladı.

9277114.jpg

Sınava giren M.D. (30) ile ona dışarıda yardımcı olan T.B. (46) gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında kamera, kulaklık, mikrofon ve ses aktarım cihazı ele geçirildi.

9277494.jpg

Şüpheliler hakkında "Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkında Kanun'a muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN