Yenimahalle’de sünnet kayıtları başlıyor

Yenimahalle’de sünnet kayıtları başlıyor

Yenimahalle Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi aileler için her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni kayıtları başladı. Yenimahalle’de ikamet eden ailelerin faydalanabileceği sünnet şöleni kayıtları 2 Mayıs tarihinde başlayıp 24 Mayıs tarihinde sona erecek.

Kıyafetler ve ayakkabılar ücretsiz verilecek

Yenimahalle Belediyesi, her yıl yüzlerce çocuğun sünnet heyecanı yaşadığı şölen için sünnet kıyafetleri ve ayakkabılarını ücretsiz olarak veriyor. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşların Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ikametgâh belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle müracaat etmesi yeterli olacak. Başvurularda 3 yaş altı küçük çocukların sünnet edilmesi sağlık açısından doğru bulunmaması nedeniyle kayıtları alınmayacak. Kayıtlar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 5262405 veya 526 2507 numaralı telefonları arayabilecek.

“İhtiyaç sahibi vatandaşın yanındayız”

Yenimahalle’de vatandaş odaklı hizmet düşüncesiyle halka fayda sağlayan projelerin üretildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de maddi sıkıntı çeken ve ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Dar gelirli vatandaşlarımız çocuklarını sünnet ettirmek için ciddi tutarda masraf yapıyor. Belediye olarak sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeyi amaçlayarak her yıl yüzlerce çocuğumuzu sünnet ediyor ve onlara yakışır bir şekilde sünnet töreni düzenliyoruz. İnşallah bu yıl da çocuklarımızın töreninin hep birlikte şölenle gerçekleştireceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN