Ali Koç İcardi ve Abdülkerim Bardakcı'nın yüzüne bakmadı Okan Buruk iki yıldızla tarih yazdı

Ali Koç İcardi ve Abdülkerim Bardakcı'nın yüzüne bakmadı Okan Buruk iki yıldızla tarih yazdı

'Vole' kanalında Galatasaray'ın Adana Demirspor karşısında aldığı galibiyeti yorumlayan Serdar Ali Çelikler, İcardi ve Abdülkerim Bardakcı'ya parantez açarak 'Ali Koç bu iki yıldızı da istememişti' ifadelerini kullandı.

Ünlü futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Okan Buruk'un aldığı seri galibiyetleri tecrübeli teknik adamın oyuncu grubunu iyi yönetmesine bağlarken, Çelikler'in İcardi ve Abdülkerim Bardakcı'ya parantez açarak 'Ali Koç bu yıldızları istemedi' sözleri Fenerbahçe camiasında oldukça dikkat çekti. İşte usta yazarın o ifadeleri...

GALATASARAY ELDEKİ KAYNAKLARI İYİ KULLANDI

Galatasaray'da yeni gelen malzemeler tutmadı; Zaha, Tete, Aurier, Ndombele ve son 2-3 haftaya kadar ortalarda gözükmeyen Ziyech... Köhn bence tartışılır. Galatasaray transferlerde başarısız olunca eldeki kaynakları iyi kullanmaya döndü. Nelsson yeniden birinci adam oldu, Torreira hep iyi, Demirbay'dan maksimum verim alınıyor, Mertens yeniden topa girdi, Barış Alper diye bir x faktörü var, yere göğe sığdırılamayan İrfan Can'la formsuz Kerem Aktürkoğlu'nun gol sayıları (12) aynı. İcardi sakat sakat oynamasına rağmen 21 gole ulaştı.

gmhytv2w0aa92fp.jpg

ALİ KOÇ İCARDİ VE ABDÜLKERİM BARDAKCI'YI İSTEMEDİ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında kalecileri değiştirseler puan durumunda Fenerbahçe önde olurdu. Paraların ödenmediği dönemde kendi idmana çıkmadığı gibi diğer arkadaşlarına da 'siz neden çıkıyorsunuz' diyen Ziyech'i ikna eden Muslera'dır. O dönem Ziyech bu tür problemler yaşamıştı, oyuncu daha önce kaybedilebilirdi ama Okan Buruk kaybetmedi. Okan Buruk 2 yıldır idare konusunu çok iyi yapıyor. Ali Koç İcardi'yi istemedi, Abdülkerim Bardakcı için 'sen o kadar eder misin?' demişti! Galatasaray'ın 15 duran top golü var, 11'i eşitliği bozan goller. Uzaktan şutlarla atılan goller var mı? Frikikten atılan goller var mı? Hepsi var. Bunların hepsi çalışarak olur.

gmg-kxzweaajuzy.jpg

6 yıldır Fenerbahçe'de başkanlık görevini yürüten ve henüz şampiyonlukla tanışamayan Ali Koç'un yaptığı yanlış transferler ve hatalı teknik direktör tercihleri sebebiyle koltuğunu Aziz Yıldırım'ın göstereceği adaya kaptırabileceği konuşuluyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN