Ali Koç 'sezon sonunda ayrılacak' demişti! Ferdi Kadıoğlu Arsenal'de!

Ali Koç 'sezon sonunda ayrılacak' demişti! Ferdi Kadıoğlu Arsenal'de!

Fenerbahçe'de oynadıkları futbolla Avrupa'nın dev takımlarının transfer listesine giren İrfan Can Kahveci ve Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresleri belli oldu. Sarı Lacivertli kulübü yakından takip eden Devrim Zengi'nin Ferdi Kadıoğlu'nun babasıyla olan görüşmenin perde arkasını aralaması oldukça dikkat çekerken, ünlü muhabirin 'Ferdi Arsenal'le anlaştı' sözleri bir hayli ilgi uyandırdı.

Bu sezon Sarı Lacivertli formayla 43 maçta 17 gol 8 asistlik performansıyla göz kamaştıran İrfan Can Kahveci hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran Mustafa Kaplan, eski öğrencisinin EURO 2024'ten sonra İspanya'ya gidebileceğini söyledi. İşte Kaplan'ın İrfan Can Kahveci değerlendirmesi...

SEVİLLA İRFAN CAN KAHVECİ'Yİ İSTİYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Mustafa Kaplan, "Biz Türk futboluna çok önemli oyuncular kazandırdık. Onlardan bir tanesi de İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe'yi bu sezon sırtladı. Büyük bir ihtimalle sezon sonunda kulüpler anlaşırsa yurt dışına gidecek. Gideceği yer de İspanya olur. Sevilla onu istiyor. Ama İtalya'dan da talipleri var." dedi.

ALEX'TEN SONRA EN İYİ SOL AYAK

İrfan Can için açıklamalarını sürdüren Kaplan, "Kendisine, 'Türkiye'de Alex'ten sonra en büyük sol ayak sensin' demiştim. Ama ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam, paraya bakmam, İrfan'ı da vermem. İrfan'a 'Ben senin yerinde olsam Fenerbahçe'de efsane olur, Fenerbahçe'de futbolu bırakırım' dedim. İrfan Can da 'hayırlısı olsun hocam' dedi" şeklinde konuştu.

depophotos-18185446.jpeg

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösterilen İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 45 karşılaşmada 18 gol ve 12 asistlik müthiş performans sergiledi.

İrfan Can Kahveci'nin transfer olma ihtimali karşısında çalışmalarına başlayan Fenerbahçe yönetiminin Ferdi Kadıoğlu'nu da elinde tutamayacağı öğrenildi. Ali Koç'un 'sezon sonunda transfer olacak' dediği Kadıoğlu'nun Arsenal'le prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, Alman şampiyonu Leverkusen'in de devrede olduğu bildirildi. İşte Fenerbahçe Kulübü'nü yakından takip eden Devrim Zengi'nin Ferdi Kadıoğlu istihbaratı...

"BABASININ AÇIKLAMALARINDAN ANLADIM"

Ferdi Kadıoğlu Arsenal'le görüşüyor, Ferdi el sıkıştı. Bunu babası Feyzullah Kadıoğlu 'evet Arsenal'e gidiyor, Arsenal'le anlaştık' şeklinde değil ama sorduğum sorular ve aldığım yanıtlardan Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig devi Arsenal'le anlaştığını anladım.

gk5-8etwgaaurrf.jpg

Ferdi'ye Arsenal dışında Bayer Leverkusen de bir teklifte bulundu. Bir dönem milli takımda görev alan Kenan Koçak'a sorulmuş o da 'Alabiliyorsanız alın sizde büyük iş yapar' karşılığını vermiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN