Beşiktaş'a 15 milyon euroluk golcü! 37 gol 66 asist: Kartal yeni golcüsünü buldu...

Beşiktaş'a 15 milyon euroluk golcü! 37 gol 66 asist: Kartal yeni golcüsünü buldu...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kartal, gözünü 15 milyon euroluk yıldıza dikti.

Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, 15 milyon euroluk golcüye kancayı taktı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşarak şampiyonluk mücadelesi verecek olan Beşiktaş, bir yandan teknik adam arayışlarını hızlandırırken bir yandan da takviye çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Siyah-beyazlı yönetim, Bundesliga ekibi Heidenheim formasını terleten 25 yaşındaki Alman golcü Jan-Niklas Beste’yi transfer gündemine aldı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Alman golcü bu sezon görev aldığı 31 karşılaşmada 7 gol 13 asiste imza attı.Yeni hedef Jan-Niklas Beste... - Duhuliye

Hücum hattında farklı pozisyonlarda görev alabilen 25 yaşındaki Alman golcü, futbol kariyeri boyunca ise 250 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 37 gol 66 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN