Beşiktaş'tan Mourinho atağı

Beşiktaş'tan Mourinho atağı

Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlı ekibin 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Jose Mourinho'nun Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaşadı. Son olarak Hatayspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta, önümüzdeki sezonun hazırlıkları şimdiden başladı. Teknik direktör arayışlarına devam eden Siyah-Beyazlı ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı.

MOURINHO BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Resim

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile alakalı kamuoyunda büyük ses getiren bir açıklamaya imza attı. Hüseyin Yücel, ''Jose Mourinho, Beşiktaş'a gelmek istiyor" ifadelerini kullandı. Yücel, konuşmasının devamında ''1 ay önce Jose Mourinho ile temasa geçtik. Teklifimize sıcak baktı. Önümüzdeki hafta durum netleşir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN