Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e övgü

Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e övgü

Barcelona'nın Girona deplasmanında 4-2 kaybetmesiyle, Real Madrid La Liga'da 36. kez şampiyon oldu. Real Madrid'in şampiyonluk maçına ilk 11'de başlayan Arda Güler, göstermiş olduğu performansla Carlo Ancelotti'den geçer not aldı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Barcelona'nın Girona deplasmanında 4-2 kaybetmesiyle, Real Madrid La Liga'da 36. kez şampiyon oldu. Milli futbolcu Arda Güler kariyerindeki ilk şampiyonluk sevincini yaşarken, şampiyonluğun geldiği Cadiz karşılaşmasında da ilk 11'de forma giydi.

Arda Güler'in Cadiz maçı performansı:

54 Topla Buluşma
%94 Pas İsabeti (0.23 xA)
1 İsabetli Orta
3 Çalım
7/12 İkili Mücadele Kazanma
1 Top Çalma
1 Pas Arası
3 Faul Kazandırma

Ancelotti şaştı kaldı! Maç biter bitmez Arda Güler'i aradı | Goal.com Türkçe

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de Arda Güler'in, Cadiz karşısında göstermiş olduğu performastan memnun kaldı. Karşılaşmanın ardından milli yıldız hakkında konuşan Ancelotti, ''Arda Güler, olması gereken rolü üstlendi. Genç biri. Şu anda niteliklerini gösteriyor ve bunu çoktan başardı. Real Madrid benden kazanmamı istiyor, genç oyunculara süre vermemi değil. Başlamış olan bu geçişin yavaş yavaş gerçekleştiğini ve çok iyi gittiğini vurgulamamız gerekiyor. Gençler ilerleme kaydediyor, tecrübeliler ise harika bir seviyeyi koruyor'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN