Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi! Ali Koç İspanya'dan özel jetiyle getiriyor. Taraftarlar havalimanına akın edecek

Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi! Ali Koç İspanya'dan özel jetiyle getiriyor. Taraftarlar havalimanına akın edecek

Süper Lig'de son olarak evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de gelecek sezon kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldız isim transfer listesinde yer alırken gelen son dakika bilgisi sarı-lacivertli taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi! Başkan Ali Koç İspanya'dan özel jetiyle getiriyor. Taraftarlar havalimanına akın edecek, 3 milyon euroluk yıldız İstanbul'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Fenerbahçe'de transfer rüzgarı başladı. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında ağır yara alan sarı-lacivertli ekip gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğacak. Fenerbahçe'den bomba transfer hamlesi! Ali Koç İspanya'dan özel jetiyle getiriyor. Deneyimli stoper İstanbul'a geliyor.

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER HAMLESİ

Fenerbahçe'de stoper arayışı başladı. Sarı-lacivertli ekipte sezon sonunda hem Çağlar Söyüncü hem Bonucci ile yolları ayıracak. Akşam'da yer alan habere göre, Fenerbahçe, Atletico Madrid'li Stefan Savic'i transfer etmek istiyor. 33 yaşındaki Karadağlı futbolcu için İspanyol kulübüyle temas kuruldu. İlk görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi.

yeni-proje-2024-05-01t124852-475.jpg

ALİ KOÇ YILDIZ OYUNCUYU ÖZEL JETİYLE GETİRECEK

Sarı-lacivertliler, Karadağlı stoper için devre arasında da girişimde bulunmuş ancak transferde başarılı olamamıştı. Bu defa ise Başkan Ali Koç'un bu transferi yakından takip ettiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-05-01t124916-019.jpg

Deneyimli stoper bu sezon İspanyol ekibiyle 30 maça çıktı. Savic, bu süre zarfında 6 sarı kart ve bir kez ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Savic'in bonservis değeri 3 milyon Euro olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN