Fenerbahçe'den sürpriz Edin Dzeko açıklaması

Fenerbahçe'den sürpriz Edin Dzeko açıklaması

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair iddialar üzerine açıklama yayımladı.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini kazanarak yeniden umutlandı. Lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde yer alan sarı-lacivertli ekipte teknik direktör İsmail Kartal'ın, derbideki oyuncu tercihleri ise çok konuşuldu. Beşiktaş maçında Edin Dzeko'yu yedek kulübesinde oturtan İsmail Kartal'ın, Bosnak yıldızla arasında sorun olduğu iddia edildi. Fenerbahçe, söz konusu iddialar hakkında resmi hesaptan bir açıklama yayımladı.

İsmail Kartal'ın Takım Toplantısında Edin Dzeko'dan Flaş Sözler- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair iddialar üzerine yaptığı açıklama:

''Bazı mecralarda yer alan Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ile oyuncumuz Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair iddialar üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle Beşiktaş derbisinde Teknik Direktörümüzün yapmış olduğu oyuncu tercihleri tamamen maça odaklı ve rakibin oyun yapısına yöneliktir.

Bu ve benzeri kararlar takımımız içerisinde gündem konusu dahi olmamaktadır.

Bahsi geçen iddiaların doğru olmadığını; gerek geleneksel gerek dijital mecralarda özellikle son dönemde artan bu ve benzeri yalan haberlerinin dikkate alınmamasını taraftarlarımızdan ve kamuoyundan rica ederiz.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN