Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Cimbom'un ilk 11'i belli oldu

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Cimbom'un ilk 11'i belli oldu

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi için ilk 11'i belirledi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 37. haftasında yarın Fenerbahçe'yi Türk Telekom Stadyumu'nda konuk edecek.

DERBİDE BERABERLİK BİLE ÖNEMLİ

Bu kritik maç öncesinde sarı kırmızılılar, evinde oynadığı tüm lig maçlarını kazanarak önemli bir avantaj elde etti. Derbide bir beraberlik bile, Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyacak.

BURUK'UN İLK 11'İ NETLEŞTİ

Teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe mücadelesi için sahaya çıkaracağı 11'i büyük ölçüde belirledi. Kalede güvenilir isim Fernando Muslera'nın olacağı öğrenilirken, savunmanın solunda Derrick Köhn, sağında ise Kaan Ayhan'ın görev yapması bekleniyor.

Stoper mevkinde ise Victor Nelsson'un yanında kimin oynayacağı henüz netleşmedi. Okan Buruk'un, Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez arasında tercih yapacağı ifade ediliyor. Ayrıca, Fatih Karagümrük maçında galibiyet golünü atan Berkan Kutlu'nun da seçenekler arasında olduğu belirtiliyor.

Kanatlarda ise son haftalarda formda performans sergileyen Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech'in forma giyeceği tahmin ediliyor. Forvet arkasında Dries Mertens'in görev alması beklenirken, ileri uçta ise golcü isim Mauro Icardi'nin sahada olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN