Galatasaray'a 106 milyon euroluk dünya yıldızı! Aslan şimdiden bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak: 202 gol 146 asist...

Galatasaray'a 106 milyon euroluk dünya yıldızı! Aslan şimdiden bombayı patlatıyor: Yer yerinden oynayacak: 202 gol 146 asist...

Süper Lig'de şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Galatasaray, 106 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Aslan, gözünü dünya yıldızına dikti.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer operasyonuna resmen başladı. Şampiyonluk yarışında büyük bir avantaja sahip olan sarı-kırmızılı ekip, 106 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Yıldız isimleri transfer etmeyi planlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, sezon sonunda İtalyan devi İnter ile yolları ayırması beklenen Şilili süper yıldız Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

35 yaşındaki süper yıldızı daha önce de transfer etmek isteyen ancak hedefine ulaşamayan sarı-kırmızılı ekibin bu kez daha ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 2,5 milyon euro olan 35 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon İnter forması altında 30 karşılaşmada görev alırken 4 gol 4 asiste imza attı.

Şilili golcünün İnter'den takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu'nun da bu transferin gerçekleşmesi için sarı-kırmızılı ekibe yardımcı olabileceği iddia edildi.Alexis Sanchez can earn new Inter contract - Football Italia

35 yaşındaki Şilili golcü futbol kariyeri boyunca toplamda 698 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 202 gol 146 asiste imza attı. Şilili yıldızın İnter ile olan sözleşmesi sezonun sona ermesiyle birlikte sona erecek. Golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 106 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN