Galatasaray'dan Trabzonspor'a yüzyılın transfer çalımı! Menajeri haber yolladı, Alexis Sanchez geliyor. Ertuğrul Doğan çıldırdı

Galatasaray'dan Trabzonspor'a yüzyılın transfer çalımı! Menajeri haber yolladı, Alexis Sanchez geliyor. Ertuğrul Doğan çıldırdı

Süper Lig şampiyonluğunda önemli bir puan farkına ulaşan Galatasaray, gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Adı son dönemde Trabzonspor ile anılan Alexis Sanchez, kararını verdi. Galatasaray'dan Trabzonspor'a yüzyılın transfer çalımı! Menajeri haber yolladı, Alexis Sanchez İstanbul'a geliyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sinirden çılgına döndü. Apar topar Dursun Özbek'i aradı. İşte sürpriz transferin perde arkası...

Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Okan Buruk yönetiminde saha içindeki eksik bölgeleri kapatmak isteyen sarı-kırmızılılar bu sefer flaş bir transfere imza atmak üzere. Taraftarlar heyecana boğulacak. Galatasaray'dan Trabzonspor'a yüzyılın transfer çalımı! Alexis Sanchez, İstanbul'a geliyor. Menajeri haber yolladı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sinirden çıldırdı. Apar topar Dursun Özbek'i aradı. İşte Alexis Sanchez transferinde yaşanan ilginç olaylar...

SEZON SONU TAKIMDAN RESMEN AYRILIYOR

Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Inter'de bu sezon çok forma şansı bulamayan Alexis Sanchez için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. Piyasanın tanınan ismi Fabrizio Romano'nun haberine göre; Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Şilili futbolcu İtalyan ekibinden ayrılacak. Yıldız oyuncu için ise Süper Lig devleri kapışmaya başladı.

GALATASARAY'DAN TRABZONSPOR'A YÜZYILIN TRANSFER ÇALIMI! DOĞAN KÜPLERE BİNDİ

Fotospor'da yer alan habere göre, Alexis Sanchez transferi için Mesut Özil'i devreye sokan Abdullah Avcı'nın hayalleri suya düştü. Abdürrahim Albayrak'ın Arda Turan'ı devreye sokarak Galatasaray için Sanchez görüşmesi yaptırdı. Bu olay ise Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı kızdırdı. Gelen bilgilere göre Başkan Dursun Özbek'i arayan ve "bunu size yakıştıramadım" diyen Doğan'ın bu tepkisi sonrasında Özbek'in de "eğer siz görüşüyorsanız biz aradan çekiliriz" sözü verdi.

yeni-proje-2024-04-30t111727-368.jpg

Doğan ise Şilili oyuncuyla aylardır görüştüklerini bunu artık sağır sultanın bile duyduğunu ancak Galatasaray'ın yaptığı hamleyi Brezilya üzerinden duymanın kendilerini rahatsız ettiğini söyledi.

MENAJERİ HABER YOLLADI...

Öte yandan Alexis'i listesine alan Galatasaray yönetimi, yıldız golcünün menajerine haber yolladı ve beklemeye koyuldu. Alexis'in sarı-kırmızılılara sıcak baktığı öğrenilirken, kısa süre içinde görüşmelerin başlayacağı gelen haberler arasında.

yeni-proje-2024-04-30t111902-816.jpg

Inter'de bu sezon 30 maça çıkan Sanchez, 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu, Udinese, Arsenal, Barcelona, Manchester United, Marsilya gibi önemli takımlarda forma giydi. Kariyeri boyunca 698 maça çıkan Alexis, 202 gol ve 146 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN