İşte Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım

İşte Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım

Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Ilıcalı Slovenya'nın en köklü ve başarılı takımlarından olan NK Maribor'u satın alacak. Takım, Ilıcalı'nın Hull City'den sonra satın alacağı ikinci futbol kulübü olma özelliğini taşıyor.

Acun Ilıcalı Slovenya takımı NK Maribor'u satın alacak. Ilıcalı, satın alma işlemini Sporklub'a yaptığı "Slovenyada'daki hangi kulübün bizim için uygun olduğunu araştırdıktan sonra bu kulübün Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor'daydım, şehri ve stadyumu çok beğendim. Kulübü yöneten insanları da çok sevdim" açıklamasıyla duyurdu.

Ilıcalı Maribor'u tercih etme sebebini "Diğer kulüplere de saygı duyuyorum. Mura çok başarılı, Olimpija Avrupa'da önemli işler yaptı ama Maribor da öyle. Sonunda bir karar vermemiz gerekiyordu. İki ay boyunca araştırdık ve düşündük. Maribor'un en doğru proje olduğunu kararlaştırdık" diye açıkladı.

1967 yılında kurulan Marbor, Slovenya'nın en başarılı futbol kulübü. 16 kez Slovenya Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2 kez de Slovenya Kupası'nı müzesine götürdü.

2022- 2023 sezonunda Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe'ye elendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN