Mertens devreye girdi! Dünya yıldızı Galatasaray'a imza atıyor: 194 gol 119 asist: Yer yerinden oynayacak...

Mertens devreye girdi! Dünya yıldızı Galatasaray'a imza atıyor: 194 gol 119 asist: Yer yerinden oynayacak...

Gelecek sezon Devler Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray, İtalyan dünya yıldızını gözüne kestirdi. Mertens'in de bu transfer için devreye girdiği iddia edildi.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Aslan, İtalyan dünya yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek güçlü bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına başladı. Arjantinli süper yıldızı Icardi'nin yanına üst düzey bir takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalyan dünya yıldızına dikti.

A Spor'un haberine göre; Aslan, MLS ekibi Toronto FC formasını terleten İtalyan yıldız Lorenzo Insigne için düğmeye bastı. Yeni sezonda hücum hattını büyük oranda değiştirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin İtalyan yıldızı kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü.

Aslan'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'in bu transfer için eski takım arkadaşını ikna etmeye çalışacağı ve İtalyan golcüye sarı-kırmızılı ekibe transfer olması konusunda tavsiyelerde bulunacağı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan İtalyan süper yıldız, 2022 yılında İtalyan devi Napoli'den ayrılarak MLS ekibine imzayı atmıştı. Toronto forması altında 37 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda takımına 13 gol 6 asistlik katkı sundu. 32 yaşındaki golcü, futbol hayatı boyunca ise 592 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 192 gol 119 asiste imza attı.

Süper yıldız, İtalya formasını ise 54 karşılaşmada terletti ve bu karşılaşmalarda 10 gol 10 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN