Okan Buruk Sergio Oliveira defterini kapatmadı: Sana güvenip Dubois'i takımdan gönderdim

Okan Buruk Sergio Oliveira defterini kapatmadı: Sana güvenip Dubois'i takımdan gönderdim

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fatih Karagümrük'e elendikten sonra soyunma odasında Sergio Oliveira'ya elini uzatmasına rağmen tecrübeli futbolcudan aynı karşılığı göremeyen Okan Buruk'un öğrencisini haşladığı öğrenildi.

Yaz ayı transfer döneminde 10 futbolcuyu kadrosuna katmasına rağmen sadece Davinson Sanchez'den beklenen verimi alan Galatasaray'da gelecek sezonun çalışmalarına erken başlandı.

depophotos-18231559.jpg

Cim-Bom’da yeni sezonda 14 olan yabancı sayısının 12’ye düşecek olmasından dolayı dikkatli hareket edildiği belirtildi. Kiradan dönecek oyuncularla beraber 18 yabancı futbolcusu bulunacak olan Galatasaray’da bunların yarısından fazlasıyla yollar ayrılacak. Aslan’da yabancı oyunculardan Muslera, Torreira, Icardi, Ziyech ve Köhn’ün gelecek sezon kalması kesin gözüküyor. Dönecek oyuncularla beraber diğer oyuncuların durumu ise şöyle:

TANGUY NDOMBELE ÇOKTAN GÖZDEN ÇIKARILDI

Kiralık sözleşmesi bitiyor. Opsiyon kullanılmayacak.

SERGE AURİER'İN KİLO PROBLEMLERİ VAR

Kontratı bitiyor. Devam etmeyecek.

CARLOS VİNİCİUS YETERSİZ GÖRÜNDÜ

Kiralık sözleşmesi bitiyor. Opsiyon kullanılmayacak.

YA DAVİNSON GİDECEK YA NELSSON

İki futbolcudan biriyle yollar ayrılarak önemli bir bonservis geliri hedefleniyor.

ZAHA BEDAVAYA GELDİ BONSERVİS KAZANDIRABİLİR

2 senelik kontratı olmasına rağmen yazın satılması planlanıyor.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATAN TETE

Beklentilere yanıt veremedi ve yüksek ihtimal kiralanacak.

ZANİOLO GELDİĞİ GİBİ GİDECEK

Kiralık sözleşmesi bitiyor. Ana hedef kadroda tutulması ama cazip teklif gelirse satılacak.

CİCALDAU KESİNLİKLE GALATASARAY'IN TOPÇUSU DEĞİL

Yeniden kiraya verilecek.

MORUTAN ÇOK AĞIR SAKATLIK YAŞADI

Ağır sakatlığından dolayı sözleşmesi dondurulacak.

*Galatasaray'dan Ankaragücü'ne giden Morutan'ın sözleşmesinde belirli bir maça ulaşması durumunda satın alma opsiyonu yer alıyordu. Ankaragücü, Rumen futbolcunun uzun süreli sakatlığı nedeniyle bu opsiyonu kullanmayacak. Morutan'ın sezon sonunda Galatasaray'a dönmesi bekleniyor.

ROSS NEC NİJMEGEN'DE 21 MAÇTA OYNADI

Yine kiraya verilecek.

'BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTIN SERGİO OLİVEİRA'

2 senelik sözleşmesine rağmen yollar ayrılacak. Ziraat Türkiye Kupası maçında Okan Buruk'la sorun yaşayan ve soyunma odasında hocasının elini sıkmayan Sergio Oliveira'nın kendisine güvenen teknik heyet ve yönetimi oldukça hayal kırıklığına uğrattığı öğrenilirken, Okan Buruk'un tecrübeli orta sahaya 'Sana güvenip Dubois'i önce Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadım sonra onu Başakşehir'e gönderdim, devre arasında Boey de transfer olunca sağ beksiz kaldım' dediği öğrenildi. Bilindiği gibi Dubois'in geçen sezonki şampiyonlukta büyük katkısı bulunuyordu. Fransız sağ bek hem kendi mevkisinde hem de sol bekte görev alıyordu. Dubois Okan Buruk'un en çok güvendiği oyuncuların başında geliyordu.

depophotos-18231471.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN