Son dakika!.. Hasan Arat çıldırdı! 25 milyon euroluk süper yıldız geliyor: Beşiktaş'tan olay transfer

Son dakika!.. Hasan Arat çıldırdı! 25 milyon euroluk süper yıldız geliyor: Beşiktaş'tan olay transfer

Son dakika haberine göre, sezon bitmeden Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri başladı. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat 25 milyon euroluk süper yıldıza göz dikti. Futbol camiasında konuşulacak olay transfer siyah beyazlı ekipten geldi. İşte 25 milyon euroluk transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Beşiktaş yönetiminden 25 milyon euroluk transfer için kollar sıyrıldı. Son dakika haberine göre, futbol camiasında yankı uyandıran transfer görüşmeleri online olarak yapıldı. Siyah beyazlı ekip olumsuz bir yanıt almadı. İşte dev transfer...

BEŞİKTAŞ'TAN SÜPER TRANSFER

Son dakika gelişmesi: Türk futbolunun köklü kulüplerinden Beşiktaş, savunma hattına kaliteli bir takviye yapmak amacıyla gözünü La Liga'nın devlerinden Atletico Madrid'e dikti. Siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki İspanyol stoper Mario Hermoso ile bir online görüşme gerçekleştirerek oyuncunun şartlarını masaya yatırdı.

Spor dünyasının güvenilir isimlerinden Yağız Sabuncuoğlu'nun sosyal medya hesabından aktardığı bilgilere göre, Beşiktaş yönetimi, Hermoso ile yaptığı görüşmede futbolcunun taleplerini ve kulüp şartlarını detaylı bir şekilde ele aldı. Atletico Madrid'de yıllık 4 milyon euro net maaş alan Hermoso'nun, Beşiktaş'ın teklifine henüz olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermediği öğrenildi.

mario-hermoso.webp

İKİ KULÜP DAHA DEVREDE

Stoper mevkisinde görev yapan ve güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak belirlenen Hermoso için Beşiktaş'ın yanı sıra İtalya Serie A'dan iki kulübün daha devrede olduğu belirtiliyor. Hermoso'nun kariyerindeki yeni durağının neresi olacağı merak konusu iken, Beşiktaş'ın bu transferde ne kadar ileri gidebileceği futbol camiasında büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Beşiktaş'ın Mario Hermoso hamlesi, transfer piyasasında büyük yankı uyandırdı. Siyah-beyazlıların, savunma hattına dünya çapında bir isim katma çabası, taraftarlar arasında heyecan yarattı. Hermoso'nun kararını vermesi ve bu transferdeki son gelişmeler, yakından izlenmeye devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN