Trabzonspor yeni orta sahasını Fransa'da buldu! 12 yıl sonra ilk kez: Fırtına'ya 6 milyon euroluk orta saha...

Trabzonspor yeni orta sahasını Fransa'da buldu! 12 yıl sonra ilk kez: Fırtına'ya 6 milyon euroluk orta saha...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, transferde 12 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, transfer operasyonuna devam ediyor. Gaziantep FK formasını terleten Dragus ve Rangers formasını terleten Barisic ile Lundstram transferlerinde mutlu sona ulaşan bordo-mavili ekip, bu kez de transferde 12 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, yeni sezonunun planlamasına şimdiden başladı. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda takviye operasyonunu yürüten bordo-mavili ekip, yeni orta sahasını Fransa'da buldu.

12 YIL SONRA İLK KEZ

Trabzon yerel basınından Hasan Tüncel'in haberine göre; Bordo-mavili ekip, Fransa Ligue 1 ekibi Clermont Foot formasını terleten Avusturyalı orta saha oyuncusu Muhammed Cham'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Avusturya'lı Genç Yetenek Trabzonspor'a... Muhammed Cham Kimdir? - Trabzonspor Haberleri: Son Dakika Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 33 karşılaşmada görev alırken 7 gol 4 asiste imza attı. Bordo-mavili ekip, Avusturyalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katması halinde 12 yıl aradan sonra ilk kez bir Avusturyalı oyuncu transfer etmiş olacak.

Fırtına, son olarak 2012-2013 sezonunda Avusturyalı golcü oyuncu Marc Janko'yu kadrosuna katmıştı. Fırtına'nın kadrosuna katmayı hedeflediği Avusturyalı orta saha oyuncusu futbol kariyeri boyunca 212 karşılaşmada görev alırken 41 gol 34 asiste imza attı.

23 yaşındaki genç yetenek Avusturya formasını ise 3 karşılaşmada terletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN