Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı herkesi şaşırttı! Lille'den ayrılıyor: Trabzonsporluları kızdıracak transfer hamlesi...

Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı herkesi şaşırttı! Lille'den ayrılıyor: Trabzonsporluları kızdıracak transfer hamlesi...

Fransız ekibi Lille forması altında gösterdiği performansla dev takımları peşinden sürükleyen Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı belli oldu. Milli yıldızın yeni durağı Trabzonsporluları kızdıracak...

2019-2020 sezonunun yaz transfer sezonunda Trabzonspor'dan ayrılarak Fransız ekibi Lille'e transfer olan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu. Lille'den ayrılmaya karar veren A Milli Takım'ın yıldız isminin yeni takımı herkesi şaşırttı.

22019 yılından bu yana Lille formasını terleten Yusuf Yazıcı, sezon sonunda Fransız ekibine veda etmeye hazırlanıyor. Fransız ekibinde gösterdiği performansla dev takımları peşinden sürükleyen A Milli Takım'ın yıldız isminin yeni durağı netlik kazandı.

Fanatik'in haberine göre; 27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, Lille'den ayrılmaya karar verdi. 2 ay sonra sözleşmesi sona erecek ve serbest statüye geçecek yıldız orta saha oyuncusu için Galatasaray devreye girdi.

Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin Yusuf Yazıcı transferinde ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Okan Buruk'un da yıldız oyuncunun transferine onay verdiği iddia edildi.

Bu sezon Lille forması altında 41 karşılaşmada görev alarak 12 gol 3 asiste imza atan yıldız orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi. Milan ve Sevilla'nın da Yusuf Yazıcı ile yakından ilgilendiği, milli yıldızın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN