Müsavat Dervişoğlu: Fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Ordu'da halka hitap etti. Vatandaşlara "Madem ki Korgan'da belediye alıyoruz, neden Türkiye'de iktidar olmayalım?" sorusunu soran Dervişoğlu, "Ben, İYİ Parti gemisini bir limana aldım. Sizlerin gücüyle, iradesiyle, mücadele cehdiyle ve büyük Türk milletinin İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak, fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz." dedi.

Ordu'da İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Korgan Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşma yapan Dervişoğlu, Korgan- Niksar yolunun hala yapılmadığını da işaret ederek Korganlılara iktidara gelmeleri halinde yolu yapma sözü verdi.

9238071.jpg

'ENVER YILMAZ'I ADAY DİYE ANMIYORUZ'

Dervişoğlu, "Ordu vilayetinde kazanılmış bir büyükşehir belediye başkanlığımız vardı. Biliyorsunuz tam kanunsuzlukla elimizden aldılar. Ama biz Sayın Enver Yılmaz'ı hiç aday diye anmıyoruz. Onu her zaman Ordu'nun büyükşehir belediye başkanı olarak görüyoruz. Hem geçmiş hizmetleri ve mücadelesiyle övünüyoruz hem de şimdi partimizde üstlendiği sorumlulukla iktidar yolculuğunun önemli mimarlarından da biri addediyoruz." ifadelerini kaydetti.

9238069.jpg

'MADEM KORGAN'DA BELEDİYE ALIYORUZ NEDEN İKTİDAR OLMAYALIM?'

Korgan ziyaretinin bir büyük yolculuğun önemli adımı olduğunu ifade eden Dervişoğlu, "Madem ki Korgan'da belediye alıyoruz, neden Türkiye'de iktidar olmayalım?" diye sordu. Korganlının yaptığını büyük Türk milletinin yapacağına inandığını söyleyen Dervişoğlu, "Korgan'dan başlayan, Ordu'dan başlayan bu değişimin bütün Türkiye'yi çepeçevre saracağına ve büyük bir iktidar yolculuğunu başlatacağına inanıyorum." dedi.

9238065.jpg

'FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ'

İYİ Parti gemisini bir limana aldığını söyleyen Dervişoğlu, "Hani üzerimizde bir sürü spekülasyonlar yapılıyor ya İYİ Parti'nin ömrüne vade biçiyorlar. Limanda gemi şimdi, yarını planlıyor. Sizlerin gücüyle, iradesiyle, mücadele cehdiyle ve büyük Türk milletinin İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak, fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

9238073.jpg

'KULLANDIĞIM SİYASET DİLİ HAKARET, HUSUMET İÇERMEYECEK'

Gecesini gündüzüne katarak millet için mücadele edeceğini vurgulayan Dervişoğlu, "Sevdiklerinizle asla hasım olmayacağım, bunu iyi bilin. Kullandığım siyaset dili hakaret, husumet, hamaset içermeyecek. Türkiye'nin gerçeklerini konuşacağım.

9238074.jpg

Çiftçi toprağa düşürdüğü terin karşılığını alamıyorsa, o terin sahibi olduğunuzu kimseye unutturmayacağım. Gençlerimiz geleceklerine dair umutlarını yitirmiş, vize kuyruklarında umut arıyorlarsa o gençlere sahip çıkacağım. Dar ve sabit gelirlinin tencere kaynatamadığı ülkede çıkıp da başka yapay tartışmaların gerçekleşmesine izin vermeyeceğim. Korganlı dört mevsimi kara kış olarak yaşarken Türk siyasetinde hiç kimseye 'bahar vardır' dedirtmeyeceğim. Korgan'ın kışı neyse onların da kışı olacak bunun sözünü veriyorum." dedi.

9238066-001.jpg

Müsavat Dervişoğlu, daha sonra partisinden Korgan Belediye Başkanı seçilen Sait Korgan'ı makamında ziyaret etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN