Ev sineklerini tuzağa düşüren yöntem! Sinek ilaçlarına tonlarca para harcamayın! Sinekler bir daha evinize uğramayacak

Ev sineklerini tuzağa düşüren yöntem! Sinek ilaçlarına tonlarca para harcamayın! Sinekler bir daha evinize uğramayacak

Evinizde dolaşan küçük sinekler canınızı sıkıyorsa hemen bu yöntemi deneyin. Sinekleri cezbeden bu yöntem onları anında avlıyor. Bu tuzak tüm sineklerin gözünü korkutacak. İşte tamamen doğal pratik sinek tuzağı…

Evde dolaşan ufak sinekleri yok etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ev hanımlarına yardımına koşacak pratik sinek tuzağı herkesin yardımına koşan bir yöntem olacak. Aylarca evinizde dolanan sineklere çözüm bulamadıysanız hemen kolları sıvayın. Hem paranız cebinizde hem de sağlığınız sizde kalsın. İşte tamamen doğal pratik sinek tuzağı…

DOĞAL SİNEK İLACI

  • 1 çay bardağına
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı bulaşık deterjanı
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker

sinek-tuzagi-1.jpg

DOĞAL SİNEK İLACI NASIL YAPILIR?

Tarifte yer alan tüm malzemeleri bir çay bardağının içerisine koyduktan sonra üzerine bir miktar su ekleyip iyice karıştırınız. Mutfak ya da odanıza koyabileceğiniz bu karışımı Sineklerin çoğunlukta olduğu bir odanın köşesine yerleştiriniz. En az 3 gün boyunca bu tuzağa bir kenara koyduktan sonra sabırla bekleyiniz.

3 günün ardından sineklerin bu suyun içerisinden çıkamadığını göreceksiniz. Hazırladığınız bu karışımı çocukların ulaşamayacağı yerlere koyunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN