Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumuna telif engeli: Mert Demir çok kibirli biri

Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumuna telif engeli: Mert Demir çok kibirli biri

Son dönemde dillere pelesenk olan Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını kendine has yorumuyla seslendiren ve ardından klip çekip YouTube'da yayınlayan Yılmaz Morgül, telif engeline takıldı. Eseri hak ettiği şekilde yorumladığını ifade eden Morgül, "Bu yasak Mert Demir'den geldi. Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane." sözleriyle sitem etti.

"Antidepresan" şarkısıyla hızlı bir çıkış yakalayan Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısı son dönemin hit parçaları arasına ismini yazdırdı.

mert-demir.jpg

Yaşadıkları aşk ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya'nın back vokalini yaptığı şarkı, kısa sürede dillere pelesenk oldu.

mert-demir-serenay-sarikaya.jpg

'ATEŞLERE DÜŞTÜĞÜNÜ BANA ANLAT'

Bir süre önce Aramızda Kalmasın programına konuk olan Yılmaz Morgül ise Mert Demir'in şarkı yorumunu, "Ben yaşamak isterim şarkıyı, hissetmek isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, hisset. Şarkın seni ateşlere düşürsün. Bunu yaşat bana." sözleriyle eleştirdi.

yilmaz-morgul-atese-dustum.jpg

Programda şarkıdan kısa bir bölümü yorumlayan Yılmaz Morgül, kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

MORGÜL'ÜN 'ATEŞE DÜŞTÜM' YORUMUNA TELİF ENGELİ

Bunun üzerine soluğu stüdyoda alan Morgül, Ateşe Düştüm şarkısını kendi yorumuyla seslendirdi ve çektiği klibi YouTube'da yayınladı.

yilmaz-morgul-atese-dustum-545345.jpg

Ancak Morgül'ün klibi telif engeline takıldı. Klibin MESAM/MSG tarafından kaldırılması üzerine sessizliğini bozan ünlü isim 2. Sayfa'ya konuştu.

yilmaz-morgule-telif-engeli.jpg

'BENİM YORUMUM ONDAN DAHA EFSANE'

Yılmaz Morgül şarkının kaldırılmasına, "Çok üzgünüm. Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum.

yilmaz-morgul-atese-dustum-2.jpg

Bu yasak Mert Demir'den geldi. Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane." sözleriyle sitem etti.

mert-demir-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN