Büyükşehir’den PLAY-OFF’a 4 gollü muhteşem başlangıç

Büyükşehir’den PLAY-OFF’a 4 gollü muhteşem başlangıç

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, TFF Kadınlar 3. Ligi play-off grubunda rakibi Galata Spor Kulübünü muhteşem bir futbolla 4-1 mağlup etti.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kadın futbolunda 2023-2024 sezonuna damga vurmaya devam ediyor. Yaş ortalaması ile en genç takım olan ve grubunu lider olarak tamamlayan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, play-off grubunda ilk karşılaşmasına çıktı.

Uşak Üniversite Stadyumunda Galata Spor Kulübü ile karşılaşan ekibimiz, muhteşem futbolunu Sıla Uyar (2) ve Yağmur Özbay (2) golleriyle süsleyerek mücadeleden 4-1 galip ayrıldı. Galata Spor Kulübünün tek golünü ise Yekta Şimşek kaydetti.

Büyükşehir play-off grubunun ikinci maçında 16 Mayıs Perşembe günü saat 13.00’te Bağcılar Spor Kulübü ile karşılaşacak.

2. Lige yükselme yolunda çok önemli bir galibiyet alan ekibimiz, Bağcılar maçını da kazanarak üst tura çıkmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN