Zonguldak'ta maden ocağında göçük; 1 ölü, 1 yaralı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte Şenol Zurnalı (42) hayatını kaybetti. Savaş Onur ise yaralı olarak kurtarılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte Şenol Zurnalı (42) isimli işçi hayatını kaybetti.

Olay öğle saatlerinde Savaş Onur (31) ve Şenol Zurnalı'nın yerin 15 metre altında çalışmaları sırasında henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. İlk müdahaleyi maden işçilerinin kendileri yaptığı kaza sonrası olay yerine AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

9257477.jpg

Kurtarma çalışmaları sonucunda Savaş Onur sağ olarak kurtarılarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen Onur, tedavisine devam ediyor.

Ağır yaralı Şenol Zurnalı ise yaklaşık bir saatlik kurtarma çalışmaları sonucunda kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Kalp masajı yapılarak ambulanstan acil servise ulaştırılan Zurnalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden maden işçisi Zurnalı'nın naaşı hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN