Galatasaray'ın efsane ismi Icardi'yi hedef aldı! 'Altın ayakkabısı var mı?'

Galatasaray'ın efsane ismi Icardi'yi hedef aldı! 'Altın ayakkabısı var mı?'

Yarın oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesinde Galatasaray'ın unutulmaz ismi, Icardi'yi hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray, karşılaşmadan bir puanla ayrılması halinde dahi Süper Lig'deki 24.şampiyonluğunu elde edecek. Dev maça saatler kala sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi'yi hedef aldı.

Yarın akşam evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılı ekip, sahadan bir puanla ayrılması halinde dahi Okan Burk yönetiminde üst üste ikinci zaferini elde edecek.

Tüm Türkiye'nin gözünü diktiği dev derbiye saatler kala Galatasaray'ın unutulmaz ismi Tanju Çolak, Icardi'yi hedef aldı.

Ekol TV'den Sezgin Gelmez'in 'Icardi'yi kendinle karşılaştırdın mı?' sorusuna yanıt veren Tanju Çolak, 197-88 sezonunda kazandığı 'Avrupa Altın Ayakkabı' ödülünü hatırlatarak kendisinin Icardi'den daha üstün olduğunu öne sürdü.

Çolak açıklamasında 'Altın ayakkabısı var mı? Gümüş ayakkabısı var mı?' ifadelerine yerdi. Aslan'ın unutulmaz isminin bu açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN