İzmir Buca Demircili yangında son durum nedir?

İzmir Buca Demircili yangında son durum nedir?

İzmir Buca Demircili yangında son durum merak ediliyor. Demircili Mahallesi'ndeki yangın kontrol altına alındı ancak Karabağlar bölgesinde ormanlar kül oldu. Yangın Seferhisar'ın Beyler ve Gödence mahallelerine ilerliyor...

Urla'nın Yağcılar ile Demircili mahalleleri arasında 18 Ağustos'ta çıkan ve dün sabaha karşı kontrol altına alınan yangında, ekipler soğutma çalışmalarını dün tamamladı.  Demircili Mahallesi'nde biri kullanılmayan iki ev yandı ve alevlerin diğer evlere çok yaklaştığı görüldü.

KARABAĞLAR'DA YANGIN

Karabağlar'da yangının verdiği hasarın boyutları drone ile gözler önüne serildi.

 19-08/20/izmir-1566281339.jpg

Karabağlar'da çıkan yangın ise henüz kontrol altına alınamayan bir diğer yangın... İzmir'in dünyaca ünlü Kavacık üzümünün yetiştiği bağların bir kısmı bu yangında kül oldu.

19-08/20/zmir.jpg

YANGIN YÖN DEĞİŞTİRDİ

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, yangının yön değiştirerek Seferihisar ilçesine bağlı Beyler ve Gödence mahallelerine doğru ilerlediğini duyurdu. 

İlçe sınırında yer alan Kuyucak ve Bahçecik mahallelerinin dün boşaltıldığını hatırlatan Kayalar, "Yangın ilçe sınırımızda bu iki mahallenin arkasında bulunan ormanlarda hala devam ediyor. Ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Şu an itibarıyla ilçe sınırlarımızda boşaltılan başka yer yok." dedi.

19-08/20/yangin-1566281639.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN