Bilim Deney Merkezi, pandemi döneminde çocuklarla online atölyelerde buluşmaya devam ediyor

Bilim Deney Merkezi, pandemi döneminde çocuklarla online atölyelerde buluşmaya devam ediyor

Her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen ve çocuklar için düzenlediği atölyeler ile çocuklara bilimi sevdirmeye çalışan Bilim Deney Merkezi, pandemi döneminde çocuklarla online atölyelerde buluşmaya devam ediyor.

‘Gelecek Eskişehir’den Geçecek’ sloganıyla açılan ve düzenlediği birbirinden renkli ve eğitici atölyeler ile çocuklara bilimi sevdirmeye çalışan Bilim Deney Merkezi, pandemi döneminde de çevrimiçi etkinlikler ile çocuklarla buluşuyor. 20 Eylül tarihinde 6-8 yaş grubundan çocuklar için düzenlenen ve ebeveyn katılımlı gerçekleştirilen Kuş Evi Ustaları Atölyesi’nde çocuklar kuşların yaşamına dair bilgileri öğrenirken, etkinlik sonunda da kendi çabalarıyla kuş evi yaparak evlerinin bahçelerine ve balkonlarına astılar.

Özellikle pandemi döneminde çocukların evde vakit geçirmekte zorlandıklarını ifade eden ebeveynler, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu gibi çevrimiçi atölyelerin çok kıymetli olduğunu belirttiler. Atölyelerin devam etmesini beklediklerini ifade eden anne ve babalar, Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN