Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı ne kadar? Kaç TL bağış yaptı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı ne kadar? Kaç TL bağış yaptı?

Koronavirüs (Corona virüs) pandemisiyle mücadele kapsamında Millî Dayanışma Kampanyası başlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla 7 maaşını bağışlayarak kampanyayı başlattı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı ne kadar? Kaç TL bağış yaptı? İşte detaylar…

Türkiye’de koronavirüs (Kovid-19) salgını her geçen gün yayılırken, mücadeleye destek olunması amacıyla Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyası başladı. Erdoğan da 7 aylık maaşını kampanyaya bağışladı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı ne kadar? Erdoğan toplamda ne kadar yardım yaptı? Tüm bilgiler karar.com’da…

‘BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM’ KAMPANYASI BAŞLADI

Ulusa sesleniş konuşmasında, 7 aylık maaşını koronavirüs ile mücadeleye bağışlayacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halka da destek olmaları yönünde çağrı yaptı.

Corona virüs (Kovid-19) pandemisi sebebiyle ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlara destek olunması için bir kampanya başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millî dayanışma olarak isimlendirdiği Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına 7 aylık maaşını bağışladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşının ne kadar olduğu ise merak konusu oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN 7 AYLIK MAAŞI NE KADAR YAPIYOR?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sevk edilen 2020 yılına ait Cumhurbaşkanlığı Bütçe Teklifi'ne göre, maaşı 2020 yılı için 81 bin 250 TL’ye yükseltilmişti.

Yani Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına 7 aylık maaşını, yani toplamda 568 bin 750 Türk lirası bağışlamış oldu.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN