Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları ücretsiz online platforma taşındı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları ücretsiz online platforma taşındı

(ESMEK) eğitime destek ve kişisel gelişim başta olmak üzere birçok alanda düzenlediği ancak pandemi süreci nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı ücretsiz kurslar online platforma taşındı. 6 farklı kursun kayıtları başlarken, Eskişehirliler online kurslara da büyük ilgi gösteriyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi her yaş grubundan vatandaşa ücretsiz olarak verdiği kurslarla, bir yılda on binlerce kişiye ulaşan ESMEK, pandemi dönemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı kurslara online olarak devam etme kararı aldı. Hem vatandaşların sağlığını hem de eğitmenlerin sağlığını göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldıklarını ifade eden ESMEK yetkilileri, sürecin tam anlamıyla atlatılmasıyla birlikte tüm branşlarda kursların tekrar başlayacağını belirttiler. Web Tasarım, Fransızca, Hızlı Klavye Kullanımı, Satranç, Web Tabanlı İçerik Yönetim Sistemleri ve Zumba branşında açılan kurslara kayıtların ‘esmek.eskisehir.bel.tr’ üzerinden gerçekleştirildiğini ifade eden yetkililer, kayıtların ilk haftası dolmadan bine yakın talep aldıklarını belirttiler.

Pandemi sürecine rağmen Eskişehirlilerin vakitlerini verimli şekilde geçirmeleri amacıyla el sanatları branşlarında da eğitimlerin Youtube üzerinden gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, bunlarla ilgili duyuruların da sosyal medya üzerinden yapılacağını ifade ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN