Kayserispor, Beşiktaş'ı kendi evinde 3 golle yendi

Kayserispor, Beşiktaş'ı kendi evinde 3 golle yendi

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 30. hafta kapanış mücadelesinde Beşiktaş'ı konuk eden Hes Kablo Kayserispor, 3-1'lik skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Süper Lig'de 30. haftasının kapanış maçında Avrupa kupalarına katılma hedefinde olan Beşiktaş ile ligde kalma mücadelesi veren Hes Kablo Kayserispor karşı karşıya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan maçın ilk golünü 51. dakikada Hasan Hüseyin Acar attı ve ev sahibi ekip güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunu rakip kaleye yıkan Beşiktaş, 74. dakikada Atiba'nın golüyle skoru 1-1'de getirdi. Maçın son anlarını iyi oynayan Kayserispor, önce 82. dakikada Hasan Hüseyin Acar ile 2-1 öne geçti, sonra 86'da Kravet ile skoru belirledi: 3-1

Bu sonucun ardından siyah beyazlılar 50 puanda kalırken, aldığı bu galibiyetle puanını 31 yapan Kayserispor haftayı düşme hattının 2 basamak üstünde tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN