AK Partili Yavuz: O söz bana ait değil, ispat etsinler istifa edeceğim

AK Partili Yavuz: O söz bana ait değil, ispat etsinler istifa edeceğim

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, tartışmalı İstanbul seçimlerinden 11 ay sonra "Hiçbir şey olmamış ise kesinlikle bir şeyler oldu" sözlerinin kendisine ait olmadığını söyledi. Yavuz, bu sözleri CHP'lilerin ürettiğini iddia etti.

İstanbul'da CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanlığını kazanmasının ardından seçimin iptal edilme sürecinde aktif rol alan ve "Hiçbir şey olmamış ise biz diyoruz ki kesinlikle bir şeyler oldu" sözüyle hatırlanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, böyle bir söylemi olmadığını iddia etti.

AK Parti'nin Adapazarı'ndaki programına katılan Yavuz "Bizi tanımayan, bizi bilmeyen ya da aslında bizi iyi tanıdığı için korkudan ne yapacağını şaşıran ve bir anlamda manipülasyonun kurumsallaşmış bir görüntüsü halinde karşımızda duran bir CHP zihniyeti var" dedi.

"CHP'LİLER ÜRETTİ"

AK Partili Yavuz konuşmasında, kendisine atfedilen sözü de CHP'nin ürettiğini söyledi: "Ne oluyor bilmiyorum hani bana atfedilen meşhur bir söz var ya; hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu diye. Bunu da CHP’liler üretti, ben ses çıkartmıyorum diye bakmayın.

"İSPATLASINLAR İSTİAFE EDECEĞİM"

Burada da söylüyorum eğer benim böyle bir sözüm varsa, gocunduğum için söylemiyorum çok da hoşuma gidiyor ve gıda da alıyorum açıkçası. Çünkü bunlarla uğraşsınlar yani sakız lazım, biz de işimizi yapalım. Ama bunu kendileri ürettiler, yok böyle bir söz.

Bana birisi ispat etsin, ben istifa edeceğim. Ama eğer CHP ispat edemeyecek ise ve istifa edeceklerse onlardan bir tane ayakta kalmaz, hepsi düşmüş olur."

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN