14 yaşındaki keman virtüözü Elif Eroğlu yine gururlandırdı

14 yaşındaki keman virtüözü Elif Eroğlu yine gururlandırdı

14 yaşındaki keman virtüözü Elif Eroğlu, Polonya'da online olarak düzenlenen Instrumental Performance Yarışması'nda 1'inci oldu.

14 yaşındaki keman virtüözü Elif Eroğlu, Polonya'da online olarak 1'ncisi düzenlenen Instrumental Performance Yarışması'nda keman kategorisinde 1'nci oldu. Eroğlu, birinciliği 30 ülkeden 250 müzisyenin katıldığı yarışmada keman performansıyla kazandı.

BAŞKAN BÖCEK TEBRİK ETTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de müzisyen Elif Eroğlu'nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Elif Eroğlu'nun gelecekte dünyaca ünlü bir müzisyen olacağından hiç kuşkusu olmadığını belirten Böcek, böylesi başarılı gençlerin önünü açmak ve başarılarına katkıda bulunmak için desteklerinin devam edeceğini söyledi.

"ROL MODEL OLMAK İSTİYORUM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e desteği için teşekkür eden Elif Eroğlu, başarısında yeteneğin ve disiplinli çalışmanın etkili olduğunu söyledi. Her gün düzenli ve disiplinli çalıştığını belirten Eroğlu, ilgisini dağıtacak konulardan da uzak durduğunu ifade etti. Elif Eroğlu müziğin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Küçükken başka müzisyen çocuklardan etkilenerek müziğe başladım. Daha çok çocuğun müziğe başlamasını sağlamak amacıyla rol model olmak istiyorum. Hedefim pandemiden sonra Antalya'da ilköğretim okullarını dolaşarak resitaller vermek. Çünkü ne kadar çok çocuk müzik yaparsa o kadar mutlu ve barışçıl bir dünya olacağını düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da çocukları çok sevdiğini biliyorum ve çocukları desteklediği için çok mutlu oluyorum" dedi.

gpypo2.jpg

BİR SONRAKİ YARIŞMA AMERİKA'DA

Elif Eroğlu 17 Temmuz-30 Temmuz tarihinde yeni bir başarı elde etmek için yine Amerika yolcusu olacak. Eroğlu, Amerika'nın önde gelen orkestra topluluklarından The Philadelphia Orchestra'nın dünyada yetenekli müzisyen gençler için düzenlediği sınırlı sayıda kabulün olduğu Philadelphia International Music Festivali Chamber Music Intensive programı seçmelerini kazanarak, 16 kişi arasına girmeyi başardı. Elif Eroğlu Türkiye'yi ve Antalya'yı yine gururla temsil edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN